Diari Més

Festival

La Raíz, gran protagonista de la primera nit de l'Acampada Jove

La 21ª edició del festival político-musical arrenca amb
expectatives de millorar l'assistència de les set edicions celebrades a
Montblanc

La Raíz, gran protagonista de la primera nit del'Acampada Jove

La Raíz, gran protagonista de la primera nit del'Acampada JoveDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Acampada Jove enceta la seva 21ª edició amb una nit espectacular

aplegant grups de primer nivell com La Raíz, Talco, Animal, Miquel del Roig,Doctor Prats, Son de la Chama, la Barraca i DJ OGT.

La nit ha engegat al ritme del Son de la Chama, que s’han estrenat a

l’Acampada Jove i amb les lletres infalibles de Miquel Roig a la carpa TioCanya, que ha deixat petit aquest escenari del festival. Tot seguit, han iniciat lafesta a l’escenari independència La Barraca, el grup del Baix Llobregat,guanyador del concurs de grups novells Música jove 2015.

Més tard, ha estat el torn dels italians Talco, reis de l’ska, on no ha faltat la música combativa, acompanyats d'una pancarta que reivindicava la implicació del jovent en la vida política i social d'Europa. . Però, sens dubte, La Raíz ha estat la gran protagonista de la nit, congregant milers de joves a l'Espai Independència amb el seu nou treball Entre Poetas y Presos i el grup Animal ha presentat Més enllà de les paraules. L'escenari gran del festival ha tancat amb l'energia i la festa deDoctor Prats.

El director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha destacat que«aquesta edició ha començat amb molta festa i reivindicació, l'essència delfestival». Gómez del Moral ha volgut remarcar «la importància de la tasca queduen a terme més de 500 voluntaris que fan possible aquest festival» i s’hamostrat satisfet de veure com «l’Acampada Jove es consolida com a altaveu dela música feta a casa nostra».

Durant el dia, a tot el poble de Montblanc i a la zona d’acampada s’han celebrat actuacions de cultura popular, així com xerrades sobre la prevenció derelacions abusives o la defensa del territori. Durant els pròxims dos dies, l’Acampada Jove comptarà amb Aspencat, Oques Grasses i fins a 13 grupsmés.

tracking