Diari Més

El Patronat de Turisme sorteja entrades VIP per als concerts de Festa Major

Fent ‘M’agrada’ al Facebook del Patronat es poden aconseguir passis per al backstage

Per a cadascun dels concerts se sortejaran tres passis per conèixer els músics

El Patronat de Turisme sorteja entrades VIP per als concerts de Festa MajorDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els concerts de Celtas Cortos, Seguridad Social, Aspencat i Búhos, i Reincidentes i Porretas seran molt especials per a les persones que guanyin el sorteig organitzat pel Patronat.

Per participar-hi només cal clicar ‘M’agrada’ als posts que han penjat a la seva pàgina de Facebook amb el títol ‘Vols conèixer als teus ídols i visitar-los al backstage?’. Per a cada actuació se sortegen 3 passis per entrar al backstage del grup o grups de rock el dia de la seva actuació en el marc de la Festa Major d’Estiu de Vila-seca.

El sorteig estarà vigent des del passat dimecres 13 de juliol fins al pròxim dilluns 18 de juliol a les 00.00h. El sorteig es farà de forma aleatòria. Entre els dies 19 i 20 de juliol es publicaran els noms dels tres guanyadors al mur i els afortunats tindran temps fins el dia 22 de juliol a les 12h per contactar amb el Patronat i recollir els passis.

Quatre cites musicals

El primer dels concerts que forma part de la proposta és el de Seguridad Social, que tindrà lloc el dissabte 23 de juliol al passeig de Pau Casals de la Pineda a partir de les 23.30h.

També es poden aconseguir entrades per al backstage del concert de Reincidentes i Porretas, que es farà el 28 de juliol al Parc de la Riera a les 21 h.

La tercera proposta és la de poder conèixer la banda Celtas Cortos, que actuaran en el mateix escenari l’endemà, a partir de les 22 h.

Finalment també hi ha la possibilitat d’entrar al backstage d’Apsencat i Búhos, que tocaran el dissabte 30 de juliol a l’aparcament de la Riera (carrer de Joan Maragall) a les 23h.

tracking