Diari Més

El grup Lavinia produirà els audiovisuals del futur Museu Casteller de Valls per 426.000 euros

Un consorci integrat per l’Ajuntament vallenc, la Generalitat, la Diputació de Tarragona i la Coordinadora de Colles Castelleres assegura que el grup ha presentat l’oferta «més avantatjosa»

Imatge d'arxiu de les obres del Museu Casteller de Catalunya.

El grup Lavinia produirà els audiovisuals del futur Museu Casteller de Valls per 426.000 eurosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup audiovisual Lavinia ha guanyat el concurs per produir tot el material audiovisual del Museu Casteller de Catalunya, equipament que s’està construint a Valls i que impulsa un consorci integrat per l’Ajuntament del municipi, la Generalitat, la Diputació de Tarragona i la Coordinadora de Colles Castelleres. La proposta, per un import de 426.041 euros IVA inclòs, ha estat la «més avantatjosa», segons el comitè d’experts. El jurat ha tingut en compte la utilització de diferents llenguatges audiovisuals i la capacitat de les propostes per incloure els valors emocionals del fet casteller, així com la utilització de tècniques de gran format i immersives previstes al projecte museogràfic.

La proposta museogràfica preveu la realització de 6 audiovisuals i 2 muntatges interactius. Cinc dels audiovisuals es titularan ‘El Valor’, ‘El Duel’, ‘La Força’, ‘Castellers pel Món’ i ‘Triangle Casteller’. A banda, hi haurà un muntatge inèdit que mostrarà com es construeix un castell des de l’interior. Els vídeos s’adaptaran als formats plantejats en el projecte museogràfic, bé sigui en el de multipantalles de les sales expositives del Museu Casteller o bé en el muntatge audiovisual i immersiu de 360 graus, una de les grans atraccions del futur equipament.

També s’ha previst la producció d’audiovisuals per a ‘Lèxic casteller’ i per a ‘Valors del món casteller’, en aquest cas dos dels muntatges interactius del museu. Finalment, Lavinia Spurna Visual, la divisió de Lavinia que s’encarregarà de les realitzacions, enregistrarà aquest any diades castelleres a Valls, Vilafranca del Penedès, Tarragona, Terrassa, el Catllar, Girona, la Bisbal del Penedès, el Vendrell, Barcelona o l’Arboç, imatges que serviran, junt amb d’altres d’arxiu, per nodrir tot el conjunt de muntatges audiovisuals del museu casteller.

tracking