Diari Més

Una trentena de manters s'enfronten als Mossos a Coma-ruga

La policia els va voler confiscar una bossa amb productes per a la venda il·legal, però s'hi van resistir

Tres manters fugen durant una batuda contra el top manta a Cambrils

Tres manters fugen durant una batuda contra el top manta a CambrilsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van viure un episodi rocambolescla nit de dimarts, a les onze,quan es disposaven a confiscar material presumptament il·legal destinat a la sevaposterior venda.

Una patrulla de paisà estavavigilant el Passeig Marítim de Coma-ruga amb l'objectiu de caçar els presumptes infractorsper venda il·legal. A més, els donava suport una altra patrulla uniformada.

En veure els agents, dos manters van deixar la seva bossa, on portavenproductes que estarien destinats a una venda posterior i la policia va agafar la bossa. Va ser en aquest moment quan els dos individus van començar a increpar als Mossos, i la situacióva empitjorar en pocs minuts, quanfins a una trentena de manters van unir-se a la causa i van iniciar una una picabaralla amb la policia.

Segons asseguren els Mossos, no hi va haver cap ferit, però la situació va empitjorar fins a tal punt que els agents van deixar la bossa que havienconfiscat i van marxar, perquè la situació no anés a majors. Tot i això, ja tenien identificats els presumptes infractors, als quals se'ls acusa d'un delicte de desordre públic i atemptat a agents de l'autoritat.

tracking