Diari Més

Volen que la platja de les Madrigueres sigui la primera nudista al Penedès

El Club Català Naturista demana que se senyalitzi com a tal i, diumenge, hi convoca una trobada

La platja de les Madrigueres del Vendrell s'està recuperant com a espai natural.

Volen que la platja de les Madrigueres sigui la primera nudista al PenedèsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Hi ha més de 40 platges nudistes a tot Catalunya, però a la comarca del Baix Penedès no n’hi ha cap». Aquest és el motiu pel qual Segimon Rovira, president del Club Català de Naturisme (CCN), ha demanat a l’Ajuntament senyalitzi la platja de les Madrigueres com a platja naturista.

Al Vendrell no hi ha cap ordenança que prohibeixi aquesta pràctica. «Però la senyalització és necessària, primer per informar als usuaris i, d’altra banda, per la pròpia seguretat dels nudistes», explica Rovira. De fet, alguns membres de l’associació ja han començat a anar a la platja de les Madrigueres que és, de fet, la que consideren més idònia per aquesta pràctica.

«És una zona que no hi ha passeig marítim, no hi ha res, i s’està recuperant com a espai natural. A més, també hi ha alguna dutxa», afirma el president del Club Català de Naturisme.

Amb indicadors o sense, la platja de les Madrigueres podria convertir-se en la primera platja nudista de la comarca del Baix Penedès.

«De moment, els naturistes, o bé s’han de desplaçar fins a Vilanova i la Geltrú o bé anar cap a Tarragona. Com a molt i de tant en tant, algú practica el nudisme de forma esporàdica. Però no és habitual», diu Segimon Rovira.

Diumenge, trobada nudista

Per tal d’aconseguir situar la de les Madrigueres del Vendrell en el mapa de les platges nauristes i fer visible la seva demanda, el Club Català de Naturisme ha organitzat una trobada nudista a l’espai. Començarà a dos quarts d’onze del matí. «Posarem la bandera de l’associació i repartirem futlletons informatius als banyistes», finalitza el president del CCN.

tracking