Diari Més

Les caques de gos, proves del 'delicte' d'incivisme al Vendrell

Educadors de carrer 'marcaran' els excrements a l'estil CSI dins la campanya de conscienciació

Dos dels educadors de carrer mostrant com se senyalitaran els excrements.

Les caques de gos, proves del 'delicte' d'incivisme al VendrellDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Del 15 de juliol al 14 d’agost, la Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientalsdel Vendrelldurà a terme una campanya de sensibilització per al foment de la recollida d’excrements de gossos de la via pública.

En diferents punts del municipi es penjaran deu pancartes, es farà una bustiada per fer arribar a totes les llars del Vendrell un díptic informatiu i hi haurà vuit educadors de carrer. Aquests educadors, amb un uniforme ben vistós, recorreran els carrers del municipi per explicar a la ciutadania la campanya i per informar sobre l’ordenança de convivència i civisme en relació als excrements de gossos. A més, quan trobin un excrement, el senyalitzaran amb uns marcadors inspirats en sèries televisives d’investigació policial i, passada una estona, procediran a la seva retirada.

L’objectiu de la campanya, que es finança amb l’1% del contracte del servei de la neteja viària, és conscienciar els propietaris de gossos sobre les seves responsabilitats davant d’una problemàtica que suposa moltes queixes a l’Ajuntament.

tracking