Diari Més

Policial

Detinguts els atracadors de cinc benzineres i un supermercat a l'Alt i al Baix Penedès

Intimidaven als treballadors amb arma blanca o una barra de ferro i tapats amb passamuntanyes i gorres

Foment millorarà el ferm de la travessera de l'N-340 a l'Arboç i instal·larà reflectants a la mitjana al Perelló

Foment millorarà el ferm de la travessera de l'N-340 a l'Arboç i instal·larà reflectants a la mitjana al PerellóDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d’Esquadra de la Unitat de d’investigació de l’Alt i del Baix Penedès van detenir el dijous 7, divendres 8 i l’11 de juliol, dos homes i una dona, de 43, 41 i 38 anys, de nacionalitat espanyola i veïns d’Olivella (Garraf) i Vilafranca del Penedès, com a presumptes autors de sis delictes de robatori amb violència i intimidació. Els detinguts, en diferents graus d’autoria, van atracar cinc benzineres i un supermercat ens els darrers tres mesos a l’Alt i al Baix Penedès.

Les investigacions dels mossos han resolt els cinc robatoris violents succeïts del 13 d’abril al 21 de juny, a benzineres de Sant Martí Sarroca, de la Ràpita (Alt Penedès) i de l’Arboç (Baix Penedès) i un sisè robatori, en un supermercat de Vilafranca del Penedès.

En tots els casos, els autors dels robatoris fugien de les benzineres en un vehicle que els esperava en marxa fora de l’establiment. Els investigadors van esbrinar que un dels vehicles emprats pels lladres constava com a sostret el maig a Santa Coloma de Gramenet.

Aquest vehicle sostret el va localitzar estacionat en el municipi d’Olivella (Garraf) una patrulla de la comissaria de Sitges. A l’interior del vehicle diversos objectes utilitzats tant en el robatori amb intimidació perpetrat a l’Arboç com a les benzineres de Sant Martí Sarroca i la Ràpita.

Els Mossos van retornar el vehicle sostret al seu legítim propietari.

Posteriorment, els investigadors de la comissaria del Vendrell que portaven el cas de la benzinera de l’Arboç van poder relacionar una tercera persona en els robatoris. Aquesta, feia tasques de vigilància mentre els altres dos detinguts cometien el robatori amb intimidació. Es tracta d’una dona de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veïna d’Olivella, detinguda aquest dilluns, 11 de juliol, a Olivella.

Els arrestats, els quals sumen 15 antecedents, van passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia de Vilafranca del Penedès va decretar l’ingrés a presó d’un d’ells i la llibertat amb càrrecs dels altres dos.

tracking