Diari Més

Formació

Fundació Repsol beca la Formació Professional

En el curs 2016-2017, es concediran un total de 100 ajuts; dels quals 20 es convoquen per a Tarragona

Fundació Repsol beca la Formació Professional

Fundació Repsol beca la Formació ProfessionalDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fundació Repsol, en col·laboració amb els complexos industrials de Repsol i Petronor, llança una nova convocatòria de beques per a alumnes de Formació Professional. En el curs 2016-2017, es concediran un total de 100 ajuts que els interessats podran sol·licitar des de l'1 de juliol fins al 30 de setembre, a través del web becasfp.fundacionrepsol.com.

Aquest programa té com a finalitat promoure i facilitar la FP com una opció educativa, millorant així la capacitat d'ocupabilitat dels joves. Del nombre total de beques, 25 es destinen per a Cicles Formatius de Grau Mitjà i 75, per als Cicles Formatius de Grau Superior, amb una quantia de 800 euros cadascuna. Aquests ajuts van dirigits a estudiants que cursin els seus estudis de FP en centres educatius situats a diferents entorns.

En concret, per a Tarragona es convoquen un total de 20 ajuts -5 per a CFGM i 15 per a CFG- per a estudiants matriculats a centres educatius de Tarragona, Reus, Valls i Vila-seca.

Una novetat d'aquesta edició és l'ampliació de les famílies professionals, de manera que poden accedir a les beques aquells alumnes que cursin estudis de Formació Professional de Grau Mitjà i Grau Superior de les següents àrees: Electricitat/Electrònica, Fabricació mecànica, Instal·lacions i manteniment, Edificació i obra civil, Energia i aigua, Química, Informàtica i comunicacions, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Sanitat i Seguretat i medi ambient.

A més, seguint la línia de compromís de Fundación Repsol, Repsol i Petronor amb la integració social i laboral de les persones amb capacitats diferents, es reserva un 5% de les beques per a estudiants amb una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%.

Des de la seva posada en marxa, el programa de beques de FP ha beneficiat a més de 50 alumnes de l'entorn del Complex Industrial de Tarragona.

tracking