Diari Més

Mobilitat

Incidències a l'estació de Mont-roig del Camp causen retards de 40 minuts a un tren de l'R-16 a Tarragona

Aquest retard se suma a les incidències que van patir aquest diumenge molts trens de la mateixa línia

Incidències a l'estació de Mont-roig del Camp causen retards de 40 minuts a un tren de l'R-16 a Tarragona

Incidències a l'estació de Mont-roig del Camp causen retards de 40 minuts a un tren de l'R-16 a TarragonaRegionalsSud

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un tren de la línia R-16 amb destí a Tortosa s'ha vist afectataquest dilluns al matí per incidències a l'estació de Mont-roig del Camp. El comboi, que ha sortit de l'Estació de Françaa les5:48 horesdel matí, havia d'arribar aTortosaa les08:17 hores. Però al voltant de tres quarts de vuit,el tren s'ha aturat a l'estació de Tarragona i no ha estat fins uns tres quarts d'hora després, a les 8:30 hores, quan el comboi ha pogut reprendre el recorregut.

Més retards i incidències aquest diumenge

Aquests 40 minuts de demora s'afegeixen als retards que l'R-16 està patint de manera continuada. Aquest mateix diumenge, el tren que va sortir de l'Estació de França a les 20.46 hores, i que havia d'arribar a Tortosa a les 23:16, ho va fer amb 50 minuts de demora. A més a més, dos altres van haver de finalitzar el recorregut, un a Vilanova i l'altre a Tarragona, per diferents incidències. Per una banda, el comboi que va sortirles 19.23 hores de Tortosa en direcció a Barcelona va haver de finalitzar el recorregut a Vilanova i la Geltrú per una incidència tècnica del tren, a més de portar uns 50 minuts de retard.

Abans que aquest, el tren de la mateixa R-16 quehavia sortit de Tortosa a les 17.25 h en direcció a Barcelona, no va poder continuar la ruta més enllà de Tarragona. Els viatgers van estar més de 15 minuts parats a l’estació, amb les portes tancades, sense llum i sense aire condicionat. L’interventor va fer baixar als passatgers a l’andana. Renfe va optar perquè el següent tren que passava en direcció cap a Barcelona, que va arribar amb 45 minutsde retard,recollís també els viatgers que havien quedat a terra a Tarragona produint-se així, una escena de col·lapse als vagons del nou comboi. El retard en total, va arribar a l’hora de durada.

tracking