Diari Més

El Consell Comarcal del Tarragonès distingeix a vuit persones i entitats per la labor realitzada als seus municipis

Aquesta ha estat la segona edició de les concessions de Mèrit de Serveis Distingits

El Consell Comarcal del Tarragonès distingeix a vuit persones i entitats per la labor realitzada als seus municipis

El Consell Comarcal del Tarragonès distingeix a vuit persones i entitats per la labor realitzada als seus municipisConsell Comarcal del Tarragonès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La concessiódedistincions de Mèrit de Serveis Distingits del Consell Comarcal del Tarragonès, que té l’objectiu d’honorar persones o entitats en mèrits a la labor realitzada que hagin contribuït a augmentar el prestigi d’un municipi del Tarragonès o de la comarca, ha homenatjata vuitpersones en aquesta segona edició.

Els consistoris de diversos municipis de la comarcavan presentar les propostes, decidides al Ple municipal respectiu, i les distincionses van lliurarla passada setmana. El Diploma de Serveis Distingits a la Comarca del Tarragonèses va atorgar a les següents persones i entitats:

- A proposta de l’Ajuntament del Catllar, a Mn. Josep Gil i Ribas. - A proposta de l’Ajuntament de Creixell, a la Sra. Victoria Fernández Samodaeva. - A proposta de l’Ajuntament del Morell, al'Associació Cultural Sardanista del Morell,recollint la distinció el Sr. Anton Ribas, president de l’entitat. - A proposta de l’Ajuntament dels Pallaresos, a títol pòstum, a la Sra. Tecla Jujol i Gibert,recollint la distinció el Sr. Josep M. Jujol. -A proposta de l’Ajuntament de Perafort, al Sr. Josep Pedro Sanahuja, de Puigdelfí. - A proposta de l’Ajuntament de Roda de Berà, al Sr. Josep Martorell Parés. - A proposta de l’Ajuntament de Salomó, al Casal Salomonenc,recollint la distinció el Sr. Francesc Hierro, president de l’entitat. - A proposta de l’Ajuntament de Tarragona, a l'Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i LiteraturaCatalanes(APELLC),recollint la distinció la Sra. Anna Gispert, presidenta de l’entitat.

tracking