Diari Més

Turisme

La Costa Daurada rep un 40% més de britànics

Durant els mesos de juliol i agost es preveu una ocupació del 85%

La Costa Daurada rep un 40% més de britànics

La Costa Daurada rep un 40% més de britànicsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Costa Daurada experimenta un gran augment del turisme britànic en un40%, durant el mesos de juliol i agost. En el mateix període, espera assolir un 85 % d'ocupació. Una taxa similar respecte l’exercici anterior, però amb millors preus que el 2015 atès que molts establiments van haver de fer importants ofertes.

El president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Javier Roig, assegura que « aquest any serà millor a la Costa Daurada que l'any passat, encara que serà pitjor que en els anys bons».

Malgrat que la Costa Daurada està vivint un important increment del turisme britànic, els turistes russos seran els mateixos que l’any passat o com a molt protagonitzaran un lleuger augment, després de la caiguda del 60 % registrada el passat 2015. La principal causa es deu a la devaluació del ruble, la crisi econòmica del seu país i el fet que aprofiten les ofertes que es fan a Turquia, en zones que no estan afectades pel terrorisme.

Segons Roig, la situació geopolítica del nord d'Àfrica i Turquia, en canvi, ha fet que els britànics prefereixin les costes espanyoles.

tracking