Diari Més

Música

Minova posa en marxa l'Altacústic d'Altafulla

El grup barceloní actuarà el proper 21 de juliol a l’Escenari Castell d’Altafulla, en un concert gratuït

Minova posa en marxa l'Altacústic d'Altafulla

Minova posa en marxa l'Altacústic d'AltafullaAltacústic d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fusió de l’electrònica i el dream pop en català de Minova ha estat escollit entre més de 90 propostes del panorama nacional i internacional, a través de la plataforma de booking i gestió d’esdeveniments Gigmit, per donar el tret de sortidaal’edició Altacústic d’Altafulla d’enguany.

El Festival de Música Independent torna amb més força que mai durant els dies 21, 22 i 23 de juliol amb alguns dels grups emergents de l’escena nacional.

Amb el seu disc de debut La Sort dels Principiants, els barcelonins han despertat l'interès del públic. Des que van ser seleccionats el 2012 i 2013 pel Concurs de bandes Emergents Sona9 i el 2014 pel Proyecto Demo de Radio3, aquest trio vallesà no ha parat d'expandir el seu pop oníric isofisticat per terres catalanes.

Un so que tal com ells defineixen, és “una teletransportació directa i renovada als 80 amb el seu synthpop, les lletres quotidianes i el ball com a senyals d’identitat".

També es podrà gaudir de les actuacions d’Inspira,Silvio Álvarez, Pantaleó, El Petit de Cal Eril, Marion Harper, TheCrab Apples, Enric Verdaguer, Maria Arnal i Marcel Bagés, Lu Rois, Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver i Judit Neddermann. Totes les actuacions del festival sóngratuïtes, a excepció del concert de Motis, Chamorro i Claver.

tracking