Diari Més

Gastronomia

L'Apatapa del Morell fa l'ullet als intolerants al gluten i als vegetarians

La iniciativa es consolida i eleva el nombre de tapes d’11 a 16

L'Apatapa del Morell fa l'ullet als intolerants al gluten i als vegetarians

L'Apatapa del Morell fa l'ullet als intolerants al gluten i als vegetariansMorell Cultura i Festes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En la segona edició de la ruta gastronòmica del Morell, l’Apatapa incorpora noves tapes sense gluten i vegetarianes, amb l’objectiu que tothom tingui l’oportunitat de gaudir del tour culinari. En total es podran assaborir 16 propostes gastronòmiques -5 més respecte l’any anterior- per tan sols 2,5 euros, amb beguda inclosa.

La ruta, que es durà a terme del 14 al 17 de juliol, manté un dels seus principals atractius: el sorteig de premis entre tots aquells participants que completin un mínim de vuit segells en la seva guia Apatapa. Un cop assolit el mínim, caldrà presentar la butlleta de participació a l’Ajuntament, al Pavelló o al Punt d’Informació Juvenil.

Els interessats a participar en el sorteig poden fer la seva votació fins el 28 de juliol. Hi ha en joc un cap de setmana a la Vall d’Aran per a dues persones, i un premi de 150€ i 200€ per consumir en qualsevol dels establiments adherits a l’Apatapa 2016.

Els consumidors tindran l’oportunitat de votar la seva tapa preferida. La més ben valorada permetrà a l’establiment que l’hagi ofert fer-se amb un premi de 300€ i un diploma acreditatiu de la millor tapa de l’Apatapa 2016.

tracking