Diari Més

Música

La Pineda, escenari de La Bohème

Simultàniament, Salou i Valls s’adhereixen al programa del Liceu a la Fresca

Escena de La Bohème de Giacomo Puccini

La Pineda, escenari de La BohèmeDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coneguda òpera de Giacomo Puccini, La Bohème, es podrà veure representada, la nit de divendres, al Pinar del Perruquet de La Pineda. Es tracta d’una nova edició del Liceu a la fresca.Un projecte format per diversos espectacles itinerants, organitzat pel Gran Teatre del Liceu amb l’objectiu d’apropar l’òpera i la cultura a tots els públics.

L’òpera de Puccini gira al voltant de l’amor, la joventut i la tragèdia a la ciutat de París. En unes golfes, neix l'amor entre Mimí i Rodolfo, només conèixer-se. Malgrat ser feliços junts, Rodolfo trenca la relació amb l’excusa del coqueteig de Mimí. La realitat és que ella està molt malalta i se sent culpable que la seva vida austera l’ha fet empitjorar.

Al final, es troben de nou abans que ella mori. La representació de La Bohème començarà a les 22h sota la direcció musical de Marc Piollet i de l’escena i coreografia de Jonathan Miller. A més a més, comptarà amb les actuacions de l’Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu.

La capital de la Costa Daurada i Valls també es vesteixen d’òpera per acudir al Liceu a la Fresca. En el cas de Salou, l’espectacle tindrà lloc a la Platja de Llevant, davant la Plaça de les Comunitats Autònomes. Aquesta iniciativa vol acostar la cultura a la ciutadania mitjançant la retransmissió de diferents obres musicals a més de 100 municipis de tot Catalunya.

L’enclavament escollit per Valls, en canvi, serà el claustre del convent del Carme en què es maridaran els vins de la zona amb la representació de la Bohème dins el cicle «en Viu. Música i vi al Claustre del Carme», impulsat per l'Ajuntament de Valls i el Consell regulador de la D.O. Tarragona.

tracking