Diari Més

Política

EINA creu que les presses per reurbanitzar la Via Augusta tenen a veure amb els Jocs Mediterranis

La formació independentista demana la paralització del projecte i consens sobre les necessitats del barri de Baix a Mar

Dibuix de com quedarà la part central de l'avinguda.

EINA creu que les presses per reurbanitzar la Via Augusta tenen a veure amb els Jocs Mediterranis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que l’EINA sortís del govern municipal d’Altafulla, la formació independentista segueix lluitant per trobar un consens amb el govern per decidir com invertir al barri de Baix a Mar. Tot i que el govern municipal ho ha negat, l’EINA considera que el projecte de reurbanització de la Via Augusta —que va ser el detonant de la seva expulsió del govern—, està directament relacionat amb la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis del 2017.

És per això que la formació republicana s’ha plantejat mesures per millorar la zona de baix a Mar. L’EINA demana al govern que es paralitzi la tramitació del projecte actual de reurbanització de la Via Augusta, que es convoqui un debat sobre Baix a Mar dins de la Comissió d’Urbanisme, i finalment, crear consens amb tots els agents implicats per trobar detectar les prioritats del barri.

El grup municipal EINA creu que «l’actual projecte és una acció unilateral d’Alternativa, amb el suport incondicional de CiU, i suposarà un canvi important i no consensuat en el model de poble d’Altafulla», explica la formació en un comunicat. L’EINA també ha advertit que està preparant al·legacions al projecte, i per això, el grup polític convoca als veïns el dia 15 de juliol a les 19h al Casal Maria Porter.

tracking