Diari Més

Empresa

Els treballadors de Dow obren les portes de l'empresa als seus familiars

Els visitants han vist les plantes, han observat les àrees de control, han tocat els productes i han descobert la multitud d'aplicacions que es generen a l'empresa

Els mateixos treballadors van fer de guies als seus familiars.

Els treballadors de Dow obren les portes de l'empresa als seus familiars

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Complex Industrial de Dow a Tarragona ha obert les seves portes a més de 800 empleats i familiars en dos tandes de jornades de portes obertes dedicades a l’element que la companyiaconsidera més important: l'element humà.

Els empleats de l'empresahan tingut l'oportunitat de mostrar als seus familiars com és Dow per dins. Han vist les seves plantes, hanobservat les seves àrees de control, hantocat els seus productes i handescobert la multitud d’aplicacions que aquests generen.

Els treballadors han fet de guies pels seus familiars en una visita a tot el Complex Sud, que ha inclòs els Centres Globals d’Excel·lència en Investigació i Desenvolupament de Plàstics i Aigua, les Plantes d’Alta Pressió, de Poliols i Poliglicols, i de Solució; a més del recorregut pel Complex Nord que compren les plantes del Cracker i Octè.

També han vistde prop tots els productes, processos i solucions que Dow aporta a la resolució dels problemes més urgents, com és l'escassetat d’aigua o la falta de menjar, a través de les seves innovacions i tecnologies capdavanteres. Resoldre aquests reptes i liderar el canvi cap a una societat cada cop millor, forma part delsobjectius de sostenibilitat que la mateixacompanyia s’ha marcat pel2025, adquirint uncompromís amb la química sostenible.

Aquestes jornades també han comptat amb un espai d’entreteniment per a grans i petits, en el qual han pogut divertir-se i fer-se fotografies en un photocaldissenyat per a l'ocasió. La companyia considera important que «els seustreballadorsestiguin informats per mitjà de les noves tecnologies de les notícies, missatges i esdeveniments que desenvolupa l'empresa».

tracking