Diari Més

L'actriu Mercè Mariné tanca el programa de formació 'Dissenya el teu futur'

En el curs hi han participat 35 joves d'entre 15 i 19 anys, triplicant les previsions dels organitzadors

Mercè Mariné.

L'actriu Mercè Mariné tanca demà el programa de desenvolupament personal 'Dissenya el teu futur'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres tindrà lloc a les 19 hores, a l’Ajuntament del Morell, la cloenda del programa de talents ‘Dissenya el teu futur’ organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica i que va sorgir després d'una xerrada informativa el passat mes de març que va derivar en el curs al qual s'hi van inscriure 35 alumnes, joves d’entre 15 i 19 anys. Aquesta xifra suposava «triplicar la nostra previsió d’inscrits, així que podem dir que ha estat tot un èxit», afirma la regidora de Promoció Econòmica, Susanna Ferré. L’elevat volum d’alumnes inscrits va portar als organitzadors a dividir les cinc sessions realitzades en dos grups, els dimarts i els dimecres. Les sessions han estat impartides per Joan R. Alabart i Josep M. Montseny, reconeguts experts en l’àmbit del coaching i la gestió de persones.

L’acte de cloenda comptarà amb la participació de Mercè Mariné, actriu i professora de veu i interpretació a l’Institut del Teatre, i directora acadèmica de l’ESAD (Escola Superior d’Art Dramàtic) de l’Institut del Teatre. Mariné oferirà la seva experiència amb una conferència titulada 'Talent o Talents’, a la finalització de la qual els alumnes rebran el seu certificat d’assistència al programa ‘Dissenya el teu futur’.

Davant la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa pionera, tant pel volum d’inscrits com pel grau de satisfacció mostrat pels alumnes, els organitzadors i l’Ajuntament del Morell ja treballen en la preparació de noves activitats vinculades al talent en l’àmbit de l’emprenedoria, amb formats innovadors com poden ser, per exemple, els campus de talents.

En aquest sentit, la regidora morellenca de Promoció Econòmica assenyalava que, «ara, de cara al futur, plantejarem noves sessions adreçades al talent i l’emprenedoria, amb l’objectiu de trobar i ubicar qui té el talent per crear empresa i ocupació al municipi. Diferents estudis assenyalen que només el 0’5% de la població és capaç de crear una gran empresa, i el 3% té el talent i la capacitat per crear una petita o mitjana empresa. Ara bé, si podem ajudar a un sol jove a crear el seu camí i que gaudeixi plenament de la seva feina, això ja haurà valgut la pena».

tracking