Diari Més

Mobilitat

Trànsit activarà dos nous radars a l'AP-7

Jordi Jané també ha assegurat que el trànsit augmentarà un 5% a l'AP-7 i a l'AP-2 durant l'estiu

Trànsit activarà dos nous radars a l'AP-7

Trànsit activarà dos nous radars a l'AP-7ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha comunicat la imminent activació de dos nous radars de tram a l'AP-7, un d'ellsen sentit Vila-seca i l'altre cap a Altafulla.Aquests aparellscalculen el temps que triga cada vehicle a recórrer el tram controlat, i depenent del resultatdeterminen si s'hasuperat el límit màxim establert.

Jané tambéha explicat que el trànsit a les autopistes AP-7 i AP-2 augmentarà fins a un 5% entre mitjans de juliol i durant tot l'agost, coincidint amb l'època forta de vacances. L'increment de mobilitat es repartirà arreu, tant en sentit França (com és el cas de l'AP-7) com cap a d'altres comunitats autònomes de l'Estat (on enllacen tant l'AP-7 com l'AP-2).

Per aquestmotiu el Departament d'Interior ha posat en marxa, aquest divendres, el dispositiu especial d'estiu, que s'allargarà fins a l'Onze de Setembre. El conseller Jordi Jané ha destacat que, durant els propers dos mesos, es preveu que cada cap de setmana arribin a sortir fins a 530.000 vehicles des de l'àrea metropolitana cap a la resta de Catalunya,sobretoten direcció a la CostaDaurada i a la Costa Brava.

tracking