Diari Més

Salut

La Plataforma Cap Miami 24 hores segueix la lluita reunint-se amb Salut

Des de Salut es va recollir la proposta, però s'assegura que fins als propers pressupostos no es podran determinar les inversions

La Plataforma Cap Miami 24 hores segueix la lluita reunint-se amb Salut

La Plataforma Cap Miami 24 hores segueix la lluita reunint-se amb SalutACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaPlataforma Cap Miami 24 hores va traslladar personalmenta Roger Pla, director dels Serveis Territorials de Salut al Camp de Tarragona, el passat dimecres, la demandaque el CAP de Miami Platja obri les 24 hores, els 365 dies de l'any.

Plava explicar que recollien la proposta tot i que fins a l’elaboració dels propers pressupostos no podran determinar les inversions. Amb tot, es va comprometre que serien transparents amb els recursos de Salut destinats al territori.

La Plataforma va recordar que «la inversió en infraestructura ja estàfeta, inomés caldria invertir en personal». També van defensar que Miami Platja és el nucli més poblat d’aquesta zona, i que té un augment considerable de població de caps de setmana i segones residències. A més, la seva ubicació estratègica el podria convertir en el centre de referència del territori.

Els membres de la Plataforma van estar reforçatspelsregidors de l’Ajuntament, que ensessió plenària del mes de maigvan votar a favor d’una moció de suport a la demanda de la Plataforma Cap Miami 24 hores.

tracking