Diari Més

Indústria química

Jaume Sariol, nomenat director del Complex Industrial de Dow Chemical a Tarragona

També assumirà el càrrec de director d'Operacions de Dow Ibèrica

Jaume Sariol.

Jaume Sariol és nomenat director del Complex Industrial de Dow Chemical a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaume Sariol, actual Director del Complex d'Hidrocarburs a Alberta Operations (Canadà), ha estat nomenat Director del Complex Industrial de Dow Chemical a Tarragona i Director d'Operacions de Dow Ibèrica. Sariol reemplaçarà Kepa Díaz de Mendibil, que recentment ha assumit la direcció del Site de Dow Corning a Barry (Regne Unit) i la coordinació dels Sites de producció del Regne Unit i Països Nòrdics.

Aquest canvi és efectiu de manera immediata, amb transició al nou rol al llarg de l'estiu.

Sariol es va incorporar a Dow a l'any 2000, assumint el lloc d'enginyer de millores a les unitats de fabricació de Polietilè en Solució del polígon Sud a Tarragona/La Canonja. Posteriorment va exercir diversos càrrecs en el Cracker d'Etilè ubicat al polígon Nord, com el d'enginyer i coordinador de producció, enginyer de millores, i representant europeu de Dow Chemical en el grup de seguretat de l'European Ethylene Producers Commitee (EEPC).

El 2008, Jaume Sariol es va traslladar temporalment a Kuwait per proporcionar suport tècnic en les activitats de comissionat i posada en marxa d'un nou Cracker d'Etilè de EQUATE- Kuwait per, posteriorment, assumir la responsabilitat de Líder d'Operació del Cracker de Tarragona. A principis del 2011, Sariol i la seva família es van traslladar a Plaquemine (USA) després d'acceptar el rol de Cap de Producció delstrens de Polietilè en Solució. Va assumir el seu actual càrrec a Canadà al març del 2013.

Jaume Sariol és enginyer químic per la Universitat Rovira i Virgili (URV).

tracking