Diari Més

PPC

El PPC dóna «credibilitat relativa» a l'acord per la dependència del govern respecte la CUP

Alejandro Fernández celebra que ERC «hagi donat la raó» als populars

El diputat del PPC Alejandro Fernández als passadissos del Parlament.

El PPC dóna «credibilitat relativa» a l'acord per la dependència del govern respecte la CUP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diputat del PPC Alejandro Fernández ha celebrat aquest dijous que ERC hagi«donat la raó» als populars i hagi avalat finalment el Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, però ha donat a l'anunci una «credibilitat relativa»per la dependència que el Govern té respecte a la CUP, especialment de cara a la qüestió de confiança que plantejarà Carles Puigdemont el proper mes de setembre. «Si la CUP torna a exigir la retirada del projecte per donar suport a la qüestió de confiança, com va fer en el passat, què faran des del Govern?», ha preguntat. Fernández ha constatat que «s'han perdut dos anys», perquè s'ha demostrat que no calia fer cap referèndum, que el consens és «transversal i sòlid», que calia donar incentius fiscals als inversors i que «calia fer casinos per donar viabilitat al projecte».

El PPC rep la notícia sobre el CRT amb satisfacció però també amb «prudència», primer perquè hi ha una «experiència negativa anterior» al voltant d'aquest projecte, però també perquè el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, ha tornat a «obviar el calendari»i perquè cal veure si la CUP situa aquesta qüestió com a línia vermella per donar suport a Puigdemont en la qüestió de confiança.

Fernández s'ha queixat que Junqueras no volgués donar detalls del nou projecte en seu parlamentària, però tampoc els hagi donat en roda de premsa, «fent-se un embolic notable a l'hora de respondre les preguntes més concretes».

També ha avisat que una cosa és el consens polític, i una altra és que el projecte sigui«atractiu»a la iniciativa privada.

tracking