Diari Més

ALIMENTACIÓ

El grup Bon Preu retira tres productes per una intoxicació

Mongetes cuites, i bacallà esqueixat no es podran adquirir, de moment

El grup Bon Preu retira tres productes per una intoxicació

El grup Bon Preu retira tres productes per una intoxicacióMiguel Saavedra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Bon Preu ha decidit retirar diversos productes dels seus magatzems i de les seves botigues arran de la intoxicació alimentària per botulisme de dues persones a Palafrugell. Segons destaca el grup, han pres aquesta decisió «com a mesura de prevenció, mentre s’estan duent a terme les analítiques per part dels responsables de Salut Pública» per poder conèixer les causes de la intoxicació.

Concretament, són tres els productes que, de moment, no es comercialitzaran. Seran les mongetes cuites marca Bonpreu (pot de vidre), el bacallà esqueixat dessalat marca Bonpreu de 250 grams (safata) i el bacallà esqueixat marca Royal (safata).

De manera preventiva. Bon Preu recomana «que tots aquells clients que hagin adquirit algun d’aquells productes en el darrer mes en algun establiment del grup, ens el retorni i els hi serà abonada la quantitat corresponent».

A més, mitjançant un comunicat, el Bon Preu apunta que «hem informat als fabricants dels productes relacionats, perquè activin els protocols i duguin a terme les accions pertinents», i continua detallant que «seguim col·laborant estretament amb les autoritats sanitàries –concretament, amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya– per tal d’esclarir l’origen dels fets».

El mateix escrit finalitza amb una disculpa. «Des del Grup Bon Preu lamentem les molèsties que aquest fet pugui causar als nostres clients. Informarem si hi hagués novetats», conclou.

tracking