Diari Més

Successos

Detenen a Torredembarra quatre persones per temptativa de robatori en una dotzena de domicilis

Els detinguts són veïns del Vendrell, Salou i Tarragona, i un d'ells no té domicili conegut

Detenen a Torredembarra quatre persones per temptativa de robatori en una dotzena de domicilis

Detenen a Torredembarra quatre persones per temptativa de robatori en una dotzena de domicilisAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La PoliciaLocal de Torredembarra va detenir, aquestpassat dimecres, quatrehomes com a presumptes autors de diversos robatoris amb força en grau de temptativa gràcies a l'alerta facilitada per una veïna de la població.

Els detinguts, que a última hora del dimecres van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia del Vendrell,són JC.P.E, de 46 anys i veí del Vendrell;I.V.C., de 25 anys i sense domicili conegut;R.G.F., de 30 anys d’edat i veí de Tarragona; i RG. E.B., també de 30 anys i veí de Salou, dos d’ells amb nombrosos antecedents policials.

L'alterta va arribar als agents al voltant de les 15.40 horesdel dimecres dia 29.La immediatesa en l’avís va facilitar la localització dels implicats, a pocs carrers del lloc dels fets i en possessió de diverses eines que haurien emprat en la comissió dels actes delictius.Tot i que la investigació segueix oberta, es presumeix la participació dels detinguts en la manipulació dels panys de les portes d’una dotzena d’habitatges detectades fins al moment.

tracking