Diari Més

Calafell

La història pesquera de Calafell al nou centre d'interpretació

Ha estat inaugurat a la Confraria de Pescadors, i es podrà visitar en horari d'estiu fins el 15 de setembre cada dia de 10 a 14 i de 17.30 a 20.30

La història pesquera de Calafell al nou centre d'interpretació

La història pesquera de Calafell al nou centre d'interpretacióAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Calafell pescador, anterior a l’arribada del turisme, ja té el seu centred’interpretació. L'espai ha estatinaugurataquestdimarts passat, iestà ubicat a l’edifici històric de la confraria de pescadors.Es pot visitar des d'aquest dimecresen horari d'estiu, cada dia de 10 a 14 hores i de 17.30 a 20.30 hores.

La recuperació de la confraria de pescadors com a nou equipament cultural prové del passat mandatmunicipal i ara culmina, després d’un procés de restauració de l’edifici i d’elaboració d’un complexprojecte museogràfic. Més de 70 persones, famílies, entitats i empreses hi han col·laborat, totaportant fotografies, objectes, materials diversos, històries personals i familiarsperelaborar un relat fidel de l’activitat pesquera, ide la vida d’abans a la platja ial barri delspescadors.

El centre d'Interpretació del Calafell pescador, a més de l’espai expositiu permanent, tindrà un projected’activitats complementàries, amb visites guiades i programes pedagògics dirigits a les escoles. Larecuperació i divulgació del passat mariner de Calafell té un vessant patrimonial i de memòria local,però aspira també a esdevenir un atractiu turístic, mitjançant un producte cultural de qualitat.

tracking