Diari Més

Turisme

La comissió d'Urbanisme aprovarà aquest dijous la revisió del Pla Urbanístic del CRT

Junqueras explicarà primer al consorci els canvis consensuats per tirar endavant el projecte

La comissió d'Urbanisme aprovarà aquest dijous la revisió del Pla Urbanístic del CRT

La comissió d'Urbanisme aprovarà aquest dijous la revisió del Pla Urbanístic del CRTCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió d'Urbanisme de Tarragona aprovarà aquest dijous a la tarda la revisió del Pla Director Urbanístic (PDU) del Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou.

Ho ha anunciat aquest dimecres al Parlament el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que ha explicat que el vicepresident, Oriol Junqueras, es reunirà al matí amb el consorci recreatiu i turístic per explicar-los els canvis que s'han consensuat per tal de tirar endavant el projecte.

A la tarda està prevista una reunió extraordinària de la comissió d'Urbanisme per efectuar la segona aprovació inicial del PDU «degudament revisat»perquè ERC s'hi senti còmoda. Puigdemont ha respost així una pregunta del president del grup parlamentari del PSC, Miquel Iceta, que també dóna suport al projecte.

El presidentha insistit que «és un tema estratègic de país, molt important per unes comarques que ho necessiten i per un sector clau en l’economia del país». Així mateix el cap de l'executiuha explicat que s'ha estat treballant de manera discreta des del primer dia en aquest projecte i que «el treball s’ha fet i s’ha fet bé». «Ens van comprometre a revisar-lo i a impulsar-lo i és el que hem fet. I, si això surt bé, que sortirà bé, serà un èxit de tots», ha subratllat.

tracking