Diari Més

Policial

​La Guàrdia Civil escorcolla un nou domicili a Salou en el marc de l'operació contra la màfia russa

A banda de l'advocat J. M. E., entre els vuit detinguts hi ha un altre de nacionalitat espanyola

​La Guàrdia Civil escorcolla un nou domicili a Salou en el marc de l'operació contra la màfia russa

​La Guàrdia Civil escorcolla un nou domicili a Salou en el marc de l'operació contra la màfia russaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha realitzat aquest matí un nou escorcoll a un domicili de Salou en el marc de l'operació –anomenada Usura– per desarticular un grup criminal vinculat amb la màfia russa. Amb el d'aquestdimecres, serien quatre els habitatges registrats a la localitat de Salou, després que, ahirdimarts, els agents entressin a tres pisos dels números 4 i 5 del carrer Salauris.

A hores d'ara es desconeix encara l'adreça on s'ha dut a terme la darrera entrada policial. Mentrestant, els vuit detinguts d'ahir, entre aquests l'advocat J.M.E., continuen detinguts a la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, on han passat la nit i a on continuaran fins a demà, quan s'espera que passin a disposició judicial. Entre els arrestats, a banda de l'advocat, hi ha una altra persona de nacionalitat espanyola, dos ucraïnesos i quatre russos.

Després de l'escorcoll del despatx de J.M.E. al carrer Abat Escarré de Reus i un domicili al carrer Canonge Bové, la policia va fer una nova entrada a l'Hospitalet de Llobregat a última hora d'ahir.

En total, en dos dies, els agents han fet una vintena de registres a les localitats de Reus, Salou, Cambrils, Hospitalet de l'Infant i l'Hospitalet de Llobregat on han requisat abundant documentació i diners d'aquest presumpte grup criminal que, utilitzant una complexa trama empresarial, blanquejava diners de dubtosa procedència comprant immobles a la Costa Daurada.

tracking