Diari Més

Desfilades de moda al passeig Jaume I

Salou promociona el comerç local amb una desfilada de moda aquest dissabte 2 de juliol

Desfilades de moda al passeig Jaume I

Desfilades de moda al passeig Jaume IAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comerç local torna a promocionar-se a Salou amb una nova edició de la desfiladaSalou Moda. Organitzada per laRegidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum del consistori, la desfiladatindrà lloc aquestdissabte, 2 de juliol, a partir de les 10 de la nit, al passeig Jaume I -aproximadament davantdel Patronat de Turisme-.

Un total de 25 models adults i 10 models infantils participaran a l'esdeveniment, mostrant les noves tendènciesde 12 establiments del municipi, des de calçat fins a òptica i bijuteria, passant per roba de bany, complements, i roba de carrer tant masculina, femenina com infantil.

Es tracta, en aquesta ocasió,d’una passarel.la urbanade més de40 metres de llargadai amb diversos desnivells amb escales. La posada en escena, segons els organitzadors, serà mésàgil i dinàmica que en edicions anteriors, i comptarà amb un DJ que punxarà música en directe. A més, durant la desfiladaes repartiran descomptes per comprar als establiments participants durant la setmana següent.

Els establiments participants a la desfilada són: Melé Salou, By NIL, The Costura Concordia Company tallas grandes, R&X roba i complements, MYS, Mercè, Truru Street, Nara Òptics, Coolangatta, Andreas Sticar, Dolores Cortés swimwear i Tissu.

tracking