Diari Més

Cambrils viu amb intensitat el dia gran de la Festa Major de Sant Pere

Una de les novetats d'aquest any ha estat la recuperació de les matinades

L'entrada de les pubilles i les autoritats a l'ofici de Sant Pere.

Cambrils viu amb intensitat el dia gran de la Festa Major de Sant PereDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major de Cambrils ha viscut aquest dimecres el seu punt més àlgid. Des de les 8:30h, els carrers del Port s’han despertat al so de les Matinades que han anat a càrrec del Ball de Diables'Els Cagarrieres', i amb els Gallers de la Colla Gegantera'Tota l’Endenga'. La recuperació de les matinades ha estat una de les novetats d’aquesta celebració.

A les 11h, el seguici festiu ha sortit de la plaça Mn. Joan Batalla i pels carrers del Port de Cambrils fins arribar a l’església de Sant Pere on, com és tradició, ha tingut lloc l’Ofici. El Seguici Festiu estava integrat pel Ball de Diables'Els Cagarrieres'; els Timbalers Cop De Cap; la Colla Gegantera Tota l’Endenga i el seu grup de grallers; i el Ball de Bastons de Cambrils. La Cobla Ministrers de Cambrils han acompanyat el seguici.

Un cop acabada la Missa Major, ha tingut lloc la tradicional ballada dels elements festius.

Una nova app per difondre la festa

La informació de la Festa Major es pot consultar també a través de la nova aplicació “Cambrils”, que es pot descarregar per a Andoid i IOS. També es pot consultar el programa de la Festa Major a www.cambrils.cat/festes

tracking