Diari Més

Cambrils viu intensament Sant Pere

Els actes s'allargaran fins dissabte 2 de juliol

Cambrils viu intensament Sant Pere

Cambrils viu intensament Sant PereDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa dies que la Festa Major de Sant Pere ha arribat a Cambrils carregada d'activitats, però aquestdimartsa la nit idimecres, 29 de junyi dia del patró municipal, és quan tenen lloc el gran volum d'actes i esdeveniments.

Aquest dimarts a la nit télloc, al Passeig Marítim, la Revetlla de Sant Pere. Primer amb l’Orquestra Marinada, i seguidament amb el grup de versions La Factoria.Per altra banda, els actes del dia 29comencena dos quarts de nou del matí amb el so de les Matinadesals carrers del Port, a càrrec del Ballde Diables Els Cagarrieres i elsGallers de la Colla Gegantera Tota l’Endenga, que es recuperen aquest 2016.

A les 11 del matí, el Seguici Festiu realitza l'anada a l'Oficides de la plaça Mossèn Joan Batalla fins a la plaça de l'Església, passant perFrederic Mompou, elpasseig Miramar, lesEscales Reials, laplaça Marcel·lí Domingo, elcarrer Consolat de Mar, laplaça Catalunya i elcarrer Miquel Planàs.

En arribar a l’església parroquial de Sant Pere se celebrala tradicional Missa Major i, al sortir, és el torn dela ballada dels elements festius. Un concert a càrrec de La Nova Trinca clourà els actes del dia 29 a les 20 del vespre al Parc del Pescador.

Actes del dos de juliol

Els actes festius continuen fins el proper 2 de juliol. Per una banda, els integrants més joves del Ball de Bastons de Cambrils seran els protagonistesde dissabte, amb la sisena edició dela Festa Bastonera Infantil.A partir de les dos quarts de set s’iniciarà la cercavila a la plaça MossènBatalla, que recorrerà diferents carrers del port per finalitzar al Parc del Pescador. Colles infantils d’arreu de Catalunya es donaran cita en aquesta festa.

El mateix dissabte, a la platja del Regueral, tindrà lloc la revetllajove. Els grup que actuaran al concert sónAfrochi Guawa, la Banda del Coche Rojo i el Guateque Soun’d.

tracking