Diari Més

La nova edició del xarel·lada de Cunit reparteix 800 copes i més de 500 tapes

Inclosa dins el Penedès Marítim, és una iniciativa que ja ha aconseguit entitat pròpia

Imatge de la distribució de copes dins la Festa del Xarel·lo de Cunit.

La nova edició del xarel·lada de Cunit reparteix 800 copes i més de 500 tapesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La IV edició de laXarel·lada del Penedès Marítimcelebrada a Cunitva aconseguir,el passat cap de setmana,unaalta participació en les activitats que oferia iel tast del Passeig Marítimva repartirmés de800 copes de xarel.lo dels 11 cellers elaboradors.

En total a la Festa del Xarel·loes van servir 829 copes de xarel.lo, 586 tapes dels restauradors locals (L'Arrosseria, Pizzeria Mistral, Ronsito Gastrobar, Bar Travesas-Casa Carmiña da Castañeira) i 288 postres provinents de les Pastisseries del municipi Casas i Vilamajó. Pel que fa al xarel·lo, aquest procedia d'11 cellers elaboradors: AT Roca, Castellroig, Celler Mas Candi, Clot de les Soleres, Esteve i Gibert, Finca Vilallops, Jané Ventura, Oriol Artigas, Partida Creus, Sircus i Torre del Veguer.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, explicava que «amb la celebració de la Xarel.lada es continua apostant per a consolidar la marca Penedès Marítim.La Xarel.lada de Cunit està agafant identitat pròpia, és una festa singular que compta amb l'empenta de la sommelier cuniteca Carme Garcia a qui volem agrair de nou la seva encertada visió creant un espai on es combina la terra i el mar. Gràcies als establiments locals que han format part d'aquesta Xarel.lada i esperem treballar aviat de cara a la del proper any».

La iniciativa va néixer l'any 2012 de la mà deCarme Garcia juntament amb la regidoria de Turisme i Patrimoni de l'Ajuntament de Cunit amb l'objectiu de crear un espai de reconeixement al vi del Penedès i en particular al Xarel·lo.

tracking