Diari Més

Successos

Una estranya olor complica la respiració de dos nadons a la piscina municipal de Vilallonga del Camp

Segons expliquen alguns testimonis, els dos nadons no s’havien banyat i la resta d’usuaris de la piscina asseguren no haver notat res

Els fets han tingut lloc a la piscina municipal de Villallonga del Camp.

Una estranya olor complica la respiració de dos nadons a la piscina municipal de Vilallonga del Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La piscina municipal de Vilallonga del Camp ha viscut aquesta tarda un estrany episodi. Minuts abans de les vuit del vespre, una forta olor s’ha apoderat del recinte, provocant dificultats a l’hora de respirar a dos nadons.

Quan el socorrista se n’ha adonat ha trucat ràpidament a l’ambulància. Un dels petits ha estat traslladat a l’hospital, i l'altre ja està a casa.A hores d’ara, els regidors del municipi i els tècnics estan estudiant que és el que ha pogut passar. De moment, s’han pres les mesures de l’aigua de la piscinai tot apunta que, tot i que fa vint hores que no es posaclor a la piscina, aquesta substància podria ser la responsable de la intoxicació.

Segons explica l’alcalde de Vilallonga del Camp, Ignasi Valera, un dels dos menors s'havia banyat. Per altra banda, la resta d’usuaris de la piscina asseguren no haver notat res. De moment, l'Ajuntament de Vilallonga del Camp ha decidit tancar les piscines fins que no s'aclareixin els fets.

tracking