Diari Més

Turisme

Mont-roig i Vandellòs i l'Hospitalet compartiran trenet turístic

El servei turístic farà un recorregut per l'Hospitalet i Miami Platja

La regidora de Turisme de Mont-roig, Yolanda Pérez, l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Moracho, l'alcalde de Vandellòs-l'Hospitalet de l'infant, Alfons Garcia i la regidora de Turisme de Vandellòs-l'Hospitalet, Elidia López.

Mont-roig i Vandellòs i l'Hospitalet compartiran trenet turísticDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir d'aquest divendres, 24 de juny i fins el pròxim 11 de setembre, el trenet turístic de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant també arribarà al terme de Mont-roig.

Així, l'Hospitalet i Miami Platja compartiran trenet, que farà un recorregut per les dues zones costaneres. Aquest recorregut tindrà un preu de 2 euros pels adults, 1 euros pels menors de 10 anys i serà gratuït pels més petits de 4 anys.

L'acord de col·laboració entre els dos municipis es va signar aquest dijous entre els alcaldes, Alfons Garcia, per part de Vandellòs i l'Hospitalet i Fran Morancho per Mont-roig. Aquesta acció conjunta ha de servir, segons que han expressat «per potenciar la imatge de territori» i han destacat els beneficis per a la promoció turística i «per facilitar el trànsit de visitants entre les dues poblacions».

tracking