Diari Més

Festes

Les revetlles de Sant Joan a les comarques de Tarragona provoquen un centenar d'avisos a Bombers

El major nombre d'intervencions es van registrar al Tarragonès i el Baix Penedès
​​Els hospitals i Centres d'Urgència d'Atenció Primària han atès a 48 persones a la demarcació

Imatge d'una platja de Cunit a primera hora del matí d'aquest divendres de Sant Joan.

Les revetlles de Sant Joan a les comarques de Tarragona provoquen un centenar d'avisos a Bomberstwitter/Carnaval de cunit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La revetlla de Sant Joan ha passat de manera força tranquil·la a les comarques de Tarragona. Els Bombers de la Generalitat van atendre, entre les vuit del vespre de dijous i les 8 del matí d'aquest divendres, festivitat de Sant Joan, un total de 107 avisos al conjunt del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En tots els casos, però s'ha tractat d'actuacions menors (algunes d'elles preventives i d'assistència) que no ha comportat cap incident destacable. També els Mossos d'Esquadra han qualificat la nit i la matinada com a molt tranquil·la, a la zona de Tarragona.

El Tarragonès i el Baix Penedès, amb 27 i 26 respectivament, són les comarques on s'han produït el nombre més gran d'intervencions dels bombers per incidents menors. A la Ribera d'Ebre i la Terra Alta és on hi ha hagut menys avisos, un a cada comarca.

Al Baix Camp se'n van registrar 19 i a la comarca del Baix Ebre, 10. En ordre descendent segons el nombre d'incidències segueixen el Montsià, amb 8, l'Alt Camp, amb 7, la Conca de Barberà, amb 4, el mateix nombre d'avisos que es van registrar al Priorat.

D'altra banda, el telèfon d'emergències 112 va rebre al llarg de la nit un total de 197 gtrucades relacionades amb consultes o incidents des de la comarca del Tarragonès.

Intervencions mèdiques

Pel que fa a l'assistència mèdica, els hospitals i Centresd'Urgènciad'AtencióPrimàriaha realitzat un total de 48 intervencions a les comarques de Tarragona.

D'altra banda, el Servei d'EmergènciesMèdiques (SEM) ha hagut d'intervenir en 41 emergències de diversa índole, com ara intoxicacions, agressions, accidents de trànsit i cremades.

A les comarquesdel Camp, s'han registrat 20 intervencions per intoxicació, 9 per agressions, 3 per accidents i 3 per cremades. La situació a les Terres de l'Ebre ha estat més tranquil·la. S'handut a terme4 intervencions per intoxicació i 2 per agressió.

Serveis dels Bombers de la Generalitat durant la Revetlla de Sant Joan (entre les 20.00h del dia 23 i les 08.00h del dia 24 juny):

1:DispositiuPreventiu (Retens, assistències tècniques)

2:Incendis de vegetació (agrícola, forestal, urbà)

3:Incendis diversos (contenidors, vehicles, habitatges…)

4: Altres serveis (accidents trànsit, salvaments, inundacions…)

tracking