Diari Més

Salut

Polèmica pel descontrol en les oposicions d'infermeria de l'ICS

Un tall de llum va deixar diverses aules a les fosques i alguns opositors van aprofitar per consultar respostes al mòbil

Polèmica pel descontrol en les oposicions d'infermeria de l'ICS

Polèmica pel descontrol en les oposicions d'infermeria de l'ICSCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Polèmica en els exàmens d’oposició a places d’infermeria, que es van fer a tota Catalunya el passat diumenge 19. Un tall de llum va deixar a les fosques algunes de les aules de la Universitat Pompeu Fabra on s’estava realitzant la prova. Arran dels fets, els encarregats de vigilar l’aula van abandonar-la i, segons Comissions Obreres, es va permetre que els aspirants utilitzessin el seu mòbil com a llanterna.

La situació, però, va descontrolar-se i, segons expliquen alguns dels presents en unes declaracions recollides a La Vanguardia, van aprofitar per comprovar algunes de les respostes. Enmig del caos i sense els vigilants a la classe, alguns dels examinats van cantar les respostes de les preguntes.

Des del sindicat s’han exigit explicacions a l’ICS pels fets. A la vegada, són molts els aspirants —tant els que es trobaven en altres aules de la UPF com els que feienels exàmens en altres centres de la resta de Catalunya—que mostren el seu descontentament a la xarxa per una situació que consideren injusta, ja que alguns dels opositors suposadament van tenir accés a una informació addicional, que la resta no.

tracking