Diari Més

Comencen els dies forts del Sant Joan del barri de la Plana

Nens, joves i gent gran podran gaudir d’un plegat d’activitats pensades especialment per a ells, així com de balls, elements tradicionals i vermut popular

El regidor de la Plana, Miguel Ángel Almansa i l'alcalde, Josep Poblet, amb la reina i les dames d'honor del barri.

Comencen els dies forts del Sant Joan del barri de la PlanaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i que els actes de la festa ja van començar el dissabte 18 de juny, la part més gruixuda del programa es posa en marxa aquest mateix dijous 23 de juny, vigília de Sant Joan, i comença les 7 de la tarda, hora en què es farà la final del Torneig de Dòmino a l’Esplai de la Gent Gran de la Plana. Ja a la nit, a partir de les 23.30 h, tindrà lloc a la plaça de Sant Joan la gran revetlla amb Agustí Aspa i el seu grup Habana.

L’endemà, festivitat de Sant Joan, la convocatòria és a les 12 del migdia a l’església, per a la celebració de la Missa homenatge, que comptarà amb la participació del Coro Rociero Casa de Andalucía de Tarragona. Tot seguit, com ja és tradició, es farà el refrigeri en honor a la tercera edat al Centre Cívic i Cultural de la Plana.

La tarda serà per als joves, que s’ho podran passar d’allò més bé amb una de les novetats del programa de festes d’enguany, el Parc Wipeout. Ja a la nit, a partir de les 22h, podran ballar al ritme del grup La Klave.

L’endemà, dissabte 25 de juny, hi haurà un parc infantil refrescant a la plaça de Sant Joan durant tot el matí, i a la 1 del migdia, un vermut popular, gentilesa de Bar Vicente. La Txaranga Band Tocats oferirà una cercavila pels carrers del barri a partir de les 2 del migdia i a les 6 de la tarda hi haurà una bicicletada popular. Tot seguit, l’Esplai de la Gent Gran acollirà un concurs de truites i, finalment, a les 23.30 h, actuarà l’Orquestra Europa.

Fi de festa

Per acabar les Festes de Sant Joan, el diumenge 26 de juny a les 12 h tindrà lloc la Súper Festa de l’Escuma a la plaça de Sant Joan i, a partir de les 6 de la tarda, hi haurà una xocolatada infantil, animació per als més petits i l’actuació de ball dels alumnes de la Plana, del Ballet Flamenc Kiko Moreno i el grup De Duende. El punt i final a les festes el portaran els Trabucaires del Comú de Vila-seca i els Correfocs de Salou, que faran la seva actuació just abans de començar la traca final des de la zona esportiva.

Així s’acabaran les festes de Sant Joan del 2016, que van començar el passat dissabte 18 de juny amb un sopar de germanor, i van continuar amb els partits de futbol que es van celebrar l’endemà a la zona esportiva de la Plana.

Un dels actes celebrats durant a celebració al llarg del cap de setmana passat.

Comencen els dies forts del Sant Joan del barri de la PlanaDiari Més

tracking