Diari Més

Policial

Els Mossos enxampen els autors de diversos robatoris en trasters a Torredembarra

Es tracta de dos homes de nacionalitat espanyola veïns del Vendrell i Sabadell

Els Mossos enxampen els autors de diversos robatoris en trasters a Torredembarra

Els Mossos enxampen els autors de diversos robatoris en trasters a TorredembarraUn trepant elèctric que havia estat sustret en un dels robatoris.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents delsMossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació del Vendrell (Baix Penedès) han detingutaquest dillunsdos homes de 32 i 40 anys, ambdós de nacionalitat espanyola, veïns de Sabadell i el Vendrell, com a presumptes autors de 5 delictes de robatori amb força i 6 delictes lleus de danys.

Entre finals d'abril i principis de maig es van rebre onze denúncies per robatoris i danys ocorreguts en dos edificis del passeig de l’Estació del municipi de Torredembarra (Tarragonès).

Els autors dels fets van forçar onze trasters, en cinc dels quals van sostreure bicicletes, eines i objectes varis. Després d’analitzar tots els indicis, els investigadors van determinar que els robatoris tindrien la mateixa autoria.

Un cop fetes les indagacions, els mossos van identificar qui eren els presumptes autors dels robatoris. Aquests van ser localitzats i detinguts el passat dilluns al Vendrell. Durant l’actuació policial també es va recuperar dos trepants elèctrics i un tornavís elèctric que constaven com a sostrets. Els aparells ja han estat retornats al seu legítim propietari.

Els detinguts, que tenien antecedents per fets miliars, han passat aquest dimartsal matí a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking