Diari Més

Judicial

​Demanen 2 anys de presó i 8 d'inhabilitació a un policia local per un delicte de tortures

L'acusat hauria propinat tres bufetades al demandant durant un interrogatori

Presó provisional sense fiança per l'acusat d'haver ferit amb arma blanca el seu amic

Presó provisional sense fiança per l'acusat d'haver ferit amb arma blanca el seu amicCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia Provincial de Tarragona demana dos anys de presó i vuit d'inhabilitació al caporal de la Policia Local d'Altafulla per un presumpte delicte de tortures, a més d'una indemnització de 2.000 per al demandant.

Els fets van passar a l'abril de 2013, quan l'acusat juntament amb altres membres de la seva patrulla van personar-se al bar La Ronda, d'aquest municipi, després de rebre una trucada del propietari, que es queixava del comportament agressiu d'un dels seus clients. Aquest últim es trobava sota els efectes de l'alcohol, cridava i feia cops a les portes de l'establiment.

L'individu, que va negar-se a identificar-se, va oposar resistència durant tot l'operatiu, i fins i tot va resultar lesionat quan sortia del cotxe policial. Dins de la comissaria, durant l'interrogatori, el policia acusat va donar tres bufetades al detingut, «aprofitant-se de la seva posició i com a represalia per l'actitud prèvia», segons explica el text de la Fiscalia al qual Diari Més ha pogut tenir accés.

La resta d'agents que van prendre part en l'interrogatori no van poder evitar els fets, segons relata el procediment obert, i en aquell moment no es van poder oposar, ja que l'acusat tenia un càrrec superior.

tracking