Diari Més

Festa Major

La Trobada de Bèsties de Foc, novetat del Sant Pere cambrilenc

La revetlla de Sant Pere canvia d'escenari i es trasllada al Passeig Marítim

La Trobada de Bèsties de Foc, novetat del Sant Pere cambrilenc

La Trobada de Bèsties de Foc, novetat del Sant Pere cambrilencCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot a punt per donar inici a la Festa Major de Sant Pere 2016 a Cambrils. Aquest matí, el pati de l’església de Sant Pere ha estat l’escenari de la presentació de les festes.

La novetat més destacada de les festes d'enguany és la Trobada de Bèsties de Foc, que es durà a terme el dissabte 25 de juny, al vespre. Aaquesta cal sumar-hi el trasllat de la revetlla de SantPere al Passeig Marítim.la festa de l'Ormeig, les regates de Llaguts i els castells són també protagonistes del programa de festes.

Trobada de Bèsties de Foc

El Ball de Diables ‘Els Cagarrieres’ són els encarregats d'organitzar la primera trobada de Bèsties de Foc. Tindrà lloc dissabte 25 de juny, a partir de les 20.30h, a les escales Reials del port, quan es farà la plantada de les bèsties. A partir de les 22h tindrà lloc la cercavila de foc amb les bèsties participants provinents de:

Sant Feliu de Codines, Castelló de la Plana, el Vendrell, Lleida, Tarragona, Vilanova i la Geltrú, Almoster, Perafort. La representació cambrilenca anirà a càrrec de la Farnaca i de la Galera de Foc.

Les bèsties aniran en cercavila pel passeig Marítim fins a la rotonda del Club Nàutic, carrer Ferran Sorts i l’acabament i encesa final es realitzarà a la plaça Mossèn Joan Batalla.

Des del ball de diables ‘Els Cagarrieres’ de Cambrils, Xavi Capilla, ha explicat que esperen que la festa tingui continuïtat: “«esperem que duri molts anys. De moment, la primera edició ha estat un èxit de participació amb vuit colles que venen de fora de Cambrils i la representació de les dues bèsties de foc cambrilenques».

Revetlla al Passeig

Una de les novetats de la Revetlla de Sant Pere d’enguany és que es trasllada fins a un emplaçament més emblemàtic, el Passeig Marítim del Port de Cambrils, tal i com ha assenyalat, el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella. Enguany el Ball de Festa Major anirà a càrrec de l’Orquestra Marina, a partir de les 23h. Seguidament hi haurà el ball jove amb el grup de versions La Factoria, que portaran música ballable de tots els estils i per a tots els públics i edats.

Consultala resta d'actes del programa al PDF que trobaràs a l'esquerra.

tracking