Diari Més

El Morell obre les inscripcions de l'onzena Baixada d'andròmines

La prova se celebrarà el pròxim 24 de juliol a la plaça de la Font

Imatge d'una de les andròmines a la baixada de l'any passat.

El Morell obre les inscripcions de l'onzena Baixada d'andròminesAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper 24 de juliol arribaràa la seva onzena edició de la Baixada d'Andròmines del Morell i tothom qui vulgui participar-hi ja pot formalitzar la seva inscripció.

Les andròmines morellenques desfilaran des de la Plaça de la Font a partir de les 19 hores, tot i que l’espectacle començaràuna hora abans, amb els descensos d’entrenament i la posterior concentració i exhibiciód’andròmines a la plaça de l’Església. Seguidament donaran inici les tres baixades previstes: la de lluïment, la cronometrada i la dels hortolans.

Els participants optaran als diversos premis previstos, i que distingiran les millors andròmines: 100 € per a la més original, 100 € per a la més ràpida (es valoraràsegons la baixada cronometrada), 100 € a la més hàbil (es valoraràsegons la baixada d’hortolans) i 85 € a l’andròmina més jove.

Els interessats a participar de l’onzena Baixada d’andròmines poden consultar les bases i formalitzar la seva inscripció al Centre Cultural del Morell, fins al 22 de juliol. Les inscripcions s’han de fer presencialment, tot indicant el nom del grup i dels diferents pilots, edats, nom de l’andròmina i telèfon de contacte del/la comandant. D’altra banda, l’organització habilita el correu tecnicscentrecultural@morell.altanet.org per resoldre qualsevol dubte i suggeriment relatiu a aquesta activitat de la Festa Major d’estiu del Morell.

tracking