Diari Més

Empresa

Una empresa de logística suïssa s'instal·la a Constantí per treballar per Amazon

Axiare lloga dos naus a Kuehne+Nagel, una de les empreses líder del sector logístic que ofereix serveis per al comerç electrònic

Una empresa de logística suïssa s'instal·la a Constantí per treballar per Amazon

Una empresa de logística suïssa s'instal·la a Constantí per treballar per AmazonCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia Axiare Patrimoni ha signat el contracte de lloguer logístic més important d'aquest 2016 a l'Estat que suposarà que un operador logístic, que li presta servei extern al gegant Amazon, s’instal·li al Camp de Tarragona. En concret, es tracta de la suïssa Kuehne+Nagel (K+N), una de les empreses líder en el sector, present a més de 100 països. K+N durà a terme, des de Constantí (Tarragonès), serveis d’operador extern per a Amazon. El tità nord-americà del comerç electrònic ha apuntat que sol treballar amb socis, com serà el cas de la companyia suïssa K+N, per ampliar la seva xarxa logística més enllà dels seus centres propis. Les dues naus llogades, situades al polígon industrial de Constantí, tenen una superfície de 42.250 metres quadrats, i van ser comprades per Axiare durant el segon semestre del 2015.

La companyia Axiare Patrimoni ja va propiciar l'arribada de Kellogg's al Camp de Tarragona, llogant una nau que van comprar buida a Valls. Aquesta companyia, que cotitza en el Mercat Continu de la Borsa de Madrid, s'encarrega d'identificar oportunitats d'inversió al mercat immobiliari espanyol i la configuració d'una cartera d'actius 'prime' amb un alt potencial de revalorització que ofereixi una rentabilitat atractiva per als seus accionistes.

tracking