Diari Més

Maridatge de Xarel·lo i mar a la IV Xarel·lada de Cunit

La festa del Xarel·lo tindrà lloc el proper dissabte 25 de juny

Maridatge de Xarel·lo i mar a la IV Xarel·lada de Cunit

Maridatge de Xarel·lo i mar a la IV Xarel·lada de CunitCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarta Xarel·lada de Cunit arriba al municipi el proper dissabte 25 de juny, vora del mar, per tal de promocionarel vi Xarel·lo com a producte autòcton de la regió del Penedès, que combina interior i costa.L'emplaçament del tast i de la mostra de xarel·los serà al Passeig Marítim, entre els carrers Les Sorres i Amílcar Barca.

Aquesta edició compta amb la participació de L'Arrosseria, Pizzeria Mistral, Ronsito Gastrobar, Bar Travesas-Casa Carmiña da Castañeira, Forn i Pastisseria Casas i Forn i Pastisseria Vilamajó.El Xarel·lo provindrà dels 11 cellers elaboradors: AT Roca, Castellroig, Celler Mas Candi, Clot de les Soleres, Esteve i Gibert, Finca Vilallops, Jané Ventura, Oriol Artigas, Partida Creus, Sircus i Torre del Veguer.

Les activitats d'aquesta IV Festa del Xarel·lo començaran amb la Conferència - col·loqui 'La història del Xarel·lo', a partir de les 10.30h, a càrrec de l'arqueòleg Dani López i de Gerard Jané, del Celler Jané Ventura. Enguany, una de les novetats és la ubicació d'aquesta Conferència que es celebrarà a Casa Marquès (C Joan XXIII, 1).En acabar, sobre les 12.00h, es farà una sortida en bus per conèixer les vinyes de Cunit que produeixen vi amb raïm de la varietat xarel·lo i el jaciment iber del Fondo del Roig.

A les 13h tindrà lloc el Tast amb Xarel·lo, al restaurant L'Arrosseria pels assistents a la ponència, ambinscripció prèvia aturisme@cunit.cat. Ala tarda, a partir de les 19h i fins les 23h, es podrà visitar la Mostra de Xarel·los de bodeguers del Penedès amenitzats pel Dj Andreu (21h a 23h), i hi haurà untast de tapes dels restauradors participants. El preu del tiquet és de12 euros, i incloutres copes de vi, duestapes,postres i unacopa de regal.

tracking