Diari Més

Solidaritat

Els 'Fans del Lluís' organitzen una caminada solidària al Pla de Santa Maria

La recaptació anirà destinada a la Fundació Andrés Marcio de nens contra la malaltia rara que pateix el Lluís, la laminopatia

Els 'Fans del Lluís' organitzen una caminada solidària al Pla de Santa Maria

Els 'Fans del Lluís' organitzen una caminada solidària al Pla de Santa MariaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lluís és de Valls, té tretze anys i pateix una malaltiarara degenerativaanomenada laminopatia congènita. Segons publicava el diari El Mundoaquest mes de maig, tan solshi ha detectatsvuit casos en tot l'estat d'aquesta distròfia muscular, caracteritzada per l'ausènciad'adquisicions motores, lapèrduade control cefàlic, la insuficiència respiratòria i les anomalies cardíaques.

Actualment la malaltia no té cura, però algunes organitzacions, com la Fundació Andrés Marcio, capta fons per a lainvestigació científica i poder trobar-ne una cura o millores. L'organització del vallenc Lluís, anomenada Fan del Lluís, també organitza activitats solidàries per tal de recaptar fons per a la mateixa Fundació Andrés Marcio. Sense anar més lluny, aquest diumenge tindrà lloc una Caminada Solidària per la ruta de les Barraques de Pedra Seca del Pla de Santa Maria. El preu per participar-hi és de cinc euros, i es destinaran íntegrament a la Fundació Andrés Marcio. La sortida de l'excursió tindrà lloc a les 9 del matí (la concentració començarà a les 8.30 hores)des del Recinte la Fàbrica. Aquesta finalitzarà al voltant de la 1 del migdia a la mateixa Fàbrica, i llavors hi tindran lloc un Vermut Solidari, per dos euros, i Massatges Solidaris, per cinc euros.

Sorteig per les inscripcions

Els Fans del Lluís que s'apuntin a l'activitat abans de dijous dia 16 de juny entraran en el sorteig de diversos regals, que s'aniran comunicant per les xarxes socials. Les inscripcions es poden fer presencialment a l'Ajuntament del Pla de Santa Maria, a la Clínica Dental Ramon i Montserrat, per transferència al compte del C.E La Xiruca Foradada, que és el següent: ES78 2100 0782 98 0200079948, i el mateix dia 19 al lloc de sortida.

tracking