Diari Més

Cambrils s'omple de tapes fins el 19 de juny

La ruta de tapes Mar de Tapes ha donat el tret de sortida amb la participació d'una cinquantena d'establiments

Cambrils s'omple de tapes fins el 19 de juny

Cambrils s'omple de tapes fins el 19 de junyAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Descarrega't la guia amb totes les tapes al següent enllaç de Gastronosfera: http://www.gastronosfera.com/es/rutas-y-jornadas/mar-de-tapes-de-cambrils

La quartaruta de tapes de Cambrils,'Mar de Tapes', ha donat el tret de sortidaaquest dijous al vespre al bar M'Art del municipi. Del 10 al 19 de juny, un total de 51 establimentsoferiran tapes de tot tipusamb una beguda per dos euros i mig. Sis restaurants d'aquests 51, però, oferiran un menú de tapesque comptarà amb cinc plats/degustacions, postres i cervesa per 30 euros.

En cada edició la ruta de tapes es consolida més. És per això que en aquesta, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, organitzadora de la ruta, vol superarles 100.000 tapes que es van servir durant lacampanya anterior. Per altrabanda,el comensal serà qui triarà, amb unavotació popular, quina ha estat la millor tapa d’entre totes les participants, dipositant el seu vot a les urnes dels 51 establiments, o bé a través de l’APP Gastronosfera. Els participants de la votació popular han de ser majors de 18 anys, i entraran en el sorteig d’un dinar per a dues persones a qualsevol dels establiments participants.

Novetats

A banda del menú de tapes i la tapa dolça, creadaperAntoni Sirvent,enguanyel Patronat Municipal de Turisme posarà a l’abast dels usuaris de 'Mar de Tapes'el trenet turístic per connectar el port amb elbarri antic i afavorir, així, la comunicació entre les dues zones.Els horaris es poden consultar a la mateixa guiade la ruta.

tracking