Diari Més

Més de 300 alumnes homenatgen a Mecano al 3r Festival de Dansa de Valls

El fil narrador del festival han estat temes com 'Mujer contra mujer' o 'Me colé en una fiesta'

Més de 300 alumnes homenatgen a Mecano al 3r Festival de Dansa de Valls

Més de 300 alumnes homenatgen a Mecano al 3r Festival de Dansa de VallsGerard Cunillera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge ha estat molt intens pel Centre de Dansa i Comèdia Musical Infinity deValls ja que ha celebrat el seu 3r Festival de Dansa. Aquest, portava com a títol'La Forçade l’Infinity (LFDI)'i era un espectacle homenatge al grup musical Mecano.

Tal com les directores del centre, Carol López i Dúnia Grau, explicaven, aquest ha estatun curs de moltes novetats, i s’ha pogut veure reflectit en el festival. Des del mes desetembre, Infinity té dos centres, un ubicat al carrer Cor de Maria i un altre al carrerColom. És per això, que degut al volum d’alumnes el festival s’ha dividit en dues sessions,una matinal i una de tarda, que han fet vibrar al públic present al ritme de les cançons quevan marcar els anys 80.

Temes com 'Mujer contra mujer', 'Me colé en una fiesta' o 'La fuerza del destino' hanestat el fil narrador d’aquest festival, que donava el tret de sortida amb un medley amb lesmillors cançons del grup en una coreografia conjunta entre alumnes i professors i quetambé servia per tancar l’espectacle. En total, més de 300 alumnes han trepitjat l’escenaridel Centre Cultural de Valls amb les seves coreografies de dansa clàssica,contemporània, jazz, hip-hop, sexy style i sevillanes, realitzades pels professors del centreAdrià Onieva, Elisabet López, Laura Grau, Mireia Cano, David Cano i també per lesdirectores del centre, Carol López i Dúnia Grau. Durant la jornada, també es va fer esmentals diferents alumnes del centre que van ser premiats al Concurs Nacional de DansaAnáprode, així com a totes les famílies dels alumnes que dia a dia recolzen el centre.

Infinity finalitzarà el curs lectiu a finals de juny per encarar un estiu ple de dansa amb elseu casal Summer Dance 2016 i de nou tornar al setembre amb molta força per encetar elseu 4rt curs. Les directores del centre, López i Grau, es mostren molt satisfetes amb elresultat d’aquest festival però també amb tots els reptes assolits al llarg del curs.

tracking