Diari Més

Policial

Dos detinguts a Montblanc per conduir un cotxe robat a Burgos

La detenció es va fer en el marc d’un dispositiu policial de prevenció de robatoris amb força a domicili

Dos detinguts a Montblanc per conduir un cotxe robat a Burgos

Dos detinguts a Montblanc per conduir un cotxe robat a BurgosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Montblanc van detenir el passat 3 de juny, un home i una dona, de 22 i 18 anys d’edat i veïns de Valladolid i Burgos, respectivament, com a presumptes autors d’un robatori i furt d’ús de vehicle.

Els fets van succeir a les 4.45 hores, durant un control policial que s’havia muntat a la N-240, dins del terme municipal de Montblanc, en el marc d’un dispositiu per prevenir els robatoris amb força a domicili. Els agents van aturar un vehicle amb dos ocupants, un home i una dona, i van comprovar que el cotxe en el que viatjaven constava sostret a Burgos. A més, al conductor li constava una ordre de detenció emesa pel Cos Nacional de Policia (CNP).

Els agents van comprovar que la víctima del robatori del vehicle havia interposat una denúncia a Burgos i van fer les gestions oportunes, amb la col·laboració del CNP, per tal que la víctima pogués recuperar el seu vehicle.

A més, a l’home detingut també se l’acusa d’un delicte contra la seguretat viària ja que conduïa sense haver obtingut el carnet.

L’home detingut, a qui li consten 12 detencions d’altres cossos policials, va passar el 4 de juny a disposició judicial davant del jutjat de Primera instància i instrucció 2 de Valls. Pel que fa a la dona, el mateix dia 3 de juny va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerida.

tracking