Diari Més

Societat

​La Canonja i Ematsa creen un fons per pagar el rebut de l'aigua a persones amb pocs recursos

El fons està dotat en 3.000 euros i té vigència fins a finals d’any

​La Canonja i Ematsa creen un fons per pagar el rebut de l'aigua a persones amb pocs recursos

​La Canonja i Ematsa creen un fons per pagar el rebut de l'aigua a persones amb pocs recursosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, i el director-gerent de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona, Daniel Milan, han signat un conveni de col·laboració per la creació d’un Fons Social Extraordinari destinat a bonificar el rebut de l’aigua a persones en situació de precarietat econòmica. Aquest fons està dotat en 3.000 euros. «Sabem que a la Canonja hi ha moltes famílies que estan passant per moments difícils i des de l'Ajuntament intentem posar tot el que està al nostre abast per facilitar i millorar les condiciones de vida d'aquestes persones», comenta Roc Muñoz.

Aquest acord, que té vigència fins al 31 de desembre d’enguany, és una eina adreçada a les persones que no poden abonar a l’empresa Ematsa l’import del servei d’aigua potable i clavegueram.

Els requisits per l’obtenció de l’ajut són que sigui un titular o llogater d’un contracte individual en una residència habitual i que es tingui la valoració tècnica efectuada pels equips bàsics municipals de serveis socials, on s’informi que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica puntual, situació de pobresa o exclusió social que els comporti dificultats per a la cobertura de les seves necessitats bàsiques, i en concret, per fer front a les factures dels rebuts de l’aigua i del clavegueram.

tracking