Diari Més

Societat

La germana de Xavi Tondo li dedica una cançó quan es compleixen 5 anys de la seva mort

El vídeo ha tingut molt d’èxit a les xarxes socials perquè parla dels sentiments de la compositora Elena Volpini després de perdre al seu germà

Frame del videoclip que ha fet la compositora Elena Volpini en homatge al seu germà, Xavi Tondo.

La germana de Xavi Tondo li dedica una cançó quan es compleixen 5 anys de la seva mortYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La compositora vallenca Elena Volpini, germana del ciclista mort l’any 2011, Xavi Tondo, li ha compost una cançó ara que fa cinc aquest que la jove promesa va morir. La cantautora va difondre, a través de les xarxes socials, un vídeo d’homenatge compost d’imatges de Tondo en algunes de les competicions que va participar. El vídeo està tenint un gran èxit a Internet. Elena Volpini ha introduït el vídeo amb aquesta frase: «Vaig prometre una cançó nova i aquí la teniu. Aquesta és molt especial, va dedicada al meu germà Xavi Tondo, que va morir el 23 de maig de 2011. No saps com et trobem a faltar».

El ciclista vallenc va morir en el seu millor moment professional. Des de la seva mort, Valls i el món de l’esport tarragoní no han deixat d’homenatjar-lo. Ara ha estat el torn de la seva germana, amb una cançó que parla dels sentiments que sent la jove després de perdre el seu germà.

Aquí teniu el vídeo:

tracking