Diari Més

Una balena de sorra espera la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient

L’activitat té la intenció d’informar i conscienciar dels danys que pateixen els animals marins

El rorqual comú és una espècie molt abundant a la Mediterrània.

Una balena de sorra espera la celebració del Dia Mundial del Medi AmbientCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un rorqual comú de 20 metres de llargada espera a la platja de Torredembarra la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, on es portaran a terme diverses activitats relacionades amb la mar. Una de les més esperades és una varada popular d’animals marins de sorra a escala real, com la balena. L’acte compta amb la col·laboració d’entitats mediambientals de Torredembarra.

Amb aquesta activitat, els organitzadors proposen un treball conjunt relacionat amb el coneixement i la protecció de la mar, utilitzant les espècies marines per fer reflexionar els assistents sobre la riquesa del mar i les seves amenaces.

L’escultor Roberto López ha realitzat l’escultura del rorqual comú, que compta amb més de 20 metres de llargada corporal i 70 tones de pes. Aquesta és la balena més abundant a la Mediterrània. L’objectiu principal d’aquestes activitats és informar i conscienciar dels danys que pateixen els animals marins a causa de l’activitat humana, englobant la contaminació dels oceans i les males pràctiques a la mar.

La celebració del Dia Mundial del Medi Ambient tindrà lloc demà a Cal Bofill, a Torredembarra, a partir de les 9 del matí. A part de la varada de fauna de sorra, hi haurà una projecció de vídeos i un aperitiu per tots els inscrits.

tracking