Diari Més

Es comissen més de 1.600 productes falsificats preparats per la venda ambulant a Salou

La Policia Local ha realitzat tres principals intervencions per delictes contra la propietat industrial en les darreres setmanes

Es decomissen més de 1.600 productes falsificats preparats per la venda ambulant a Salou

Es decomissen més de 1.600 productes falsificats preparats per la venda ambulant a SalouAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de la Policia Local de Salou ha dut a terme, en les darreres setmanes, la comissió de més de 1.600 productesfalsificats preparats per la venda ambulant endiverses actuacions per delictes contra la propietat industrial.

Les comissions s'han realitzat en tres intervencions principals. La primera va seren un localregentat per un ciutadà d’origen senegalès, on es van comissar fins a 348 objectes presumptament falsificats que van ser posats, posteriorment, a disposició judicial. Els objectes de roba i complements, tots d’origen presumptament il·legal, eren de marques de renom com Louis Vuitton, Prada, Burberrys, Michael Kors, Chanel, entre un llarg i amb un valor aproximat al mercat de 5.000 euros.

Una segona actuació policial va tenir lloc a un carrer del municipi on es va localitzar un vehicle des del qual estaven descarregant paquets de grans dimensions. Els agents van comissar, de l’interior del vehicle, un total de 209 sabatilles esportives, presumptament falsificades, de dues marques conegudes com Nike i Adidas amb un valor aproximat a la venda clandestina ambulant de 6.000 euros. El conductor del vehicle i l'acompanyant estan sentinvestigats i resten adisposició de l’autoritat judicial.

La tercera de les actuacions policials va tenir lloc el 21 de maig en un magatzem on van localitzar fins a 1.086 objectes presumptament falsificats, entre els quals cal destacar 719 perfums, 75 rellotges, roba interior masculina, gorres, carteres de dona, bosses i cinturons, de diferents marques conegudes i amb un valor aproximat de 16.000 euros en el mercat. El titular del localqueda investigat ia disposició de l'autoritat judicial, i elsobjectes requisats també.

tracking