Diari Més

Policial

​Comissen 221 plantes de marihuana al desmantellar una plantació a Torredembarra

S'ha detingut a l'única persona que estava al càrrec de la instal·lació

​Comissen 221 plantes de marihuana al desmantellar una plantació a Torredembarra

​Comissen 221 plantes de marihuana al desmantellar una plantació a TorredembarraGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil del Vendrell i la Policia Local de Torredembarra han desmantellat aquest dimecres una plantació 'Indoor' a Torredembarra i han detingut una persona per un presumpte delicte de cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents i un altre per frau de fluid elèctric. En total, s'han intervingut 221 plantes de marihuana, 640 grams de substància vegetal verda, suposadament també marihuana, així com material utilitzat a la plantació.

Des del passat més d'abril, i gràcies a les queixes dels veïns, els agents van ser coneixedors que se sentia una forta olor des d'un habitatge on hi havia instal·lada la plantació. Les informacions i investigacions van permetre determinar que aquest domicili era una plantació industrial tipus 'indoor' on s'hi cultivaven i elaboraven substàncies estupefaents.

En l'operatiu realitzat aquest dimecres dia 1, s'han intervingut un total de 221 plantes de marihuana, 640 grams de substància vegetal verda, que suposadament també seria marihuana, 350 euros, 13 llums per eixugar, 9 garrafes de fertilitzant, 2 deshumidificadors i 2 filtres. Així mateix, durant el registre s'ha detingut a l'única persona que estava al càrrec de la plantació.

Els agents han comptat amb el suport tècnic de l'empresa subministradora d'energia elèctrica, ja que han estat aquest qui han constatat que s'hi realitzava una connexió il·legal a la xarxa, que puja a un total de 24.000 euros, segons l'informe emès per aquesta companyia.

tracking